A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 

Bélyegív rövid leírása

Bruttó ár Darabszám

Felsőtárkányi vasút Ábrók Miklós művén
A Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút egykor kiterjedt hálózattal kalandozott a Bükk jópár völgyében, illetve Eger-Felnémet állomáson nagyvasúti kapcsolata is volt, hiszen a főút mentén végig behaladt Eger városába, kiágazással a Berva felé. Ábrók Miklós grafikus művész páratlan hangulattal ragadta meg a C-50 típusú dízelmozdony által továbbított kicsiny személyvonat falusi környezetben való döcögését - szinte hallani, ahogy nyikorognak az öreg sínszálak a vonat alatt.

2000 Ft

Csúcsforgalom Mónosbélen 2014-ben
A MÁV 80-as számú vasútvonalának bal vágányát 2014-ben egy szakaszon felújították. A hosszúsíneket tárolás céljából többfelé helyezték el, általában a vágánytengelyen belül, mivel oda egyszerű rakodni, illetve onnan egyszerű felvenni. Ennek keretében a Kárpát Vasút dán eredetű Nohabja, a Ketty névre hallgató 459 021 sínszállító vonattal közelítette meg Mónosbélt. Ezt a szinte megismételhetetlen pillanatot örökíti meg a bélyegívünk.

2000 Ft

Annamária (220,194) Egerben járt (2018.)
A MÁV Nosztalgia Kft 2018-ban kényeztette Egert: számos különvonat érkezett a városba, amelyek közül igazán különleges természetesen a gőzvontatású nosztalgiavonat volt, amelyet a 220,194 pályaszámú, Annamária névre hallgató, osztrák származású gyorsvonati mozdony továbbított. Manapság már nehéz elképzelni, hogy a kicsiny mozdony a maga nyitott vezetőállásával egykoron gyorsvonatokat továbbított, de 90 km/órás engedélyezett sebessége a XX. század elején igen jónak számított.

2000 Ft

Ganz parádé Kelenföldön 2017-ben
Ritka véletlenben volt része a fotósnak egy 2017-es nyár közepi napon: az indulni készülő Gigantos tehervonatot hirtelen egy másik Ganz remekmű, a 460 053 Szöcske takarta ki, nem is akármilyen céllal: kettő darab 630-as sorozatú társát gyűjtötte be Dombóvárról, hogy Ferencvárosba, honállomásukra szállítsa őket.

2000 Ft

Időutazás Hatvanban (Pförtner Balázs képe)
A Magyar Vasúti Járművek Megmentéséért Egyesület 2016-ban igényes külső felújításban részesítette a német eredetű, szovjet hadizsákmányként is szolgáló, majd a GYSEV-nél tevékenykedő, óriási teljesítményű monstrum, az 520,075 "Bumbardó" gőzmozdonyt. Az átadó ünnepély során veterán autók is megjelentek a helyszínen, amelyek egyike stílusosan pózolt a gőzös mellett, a felújítás egyik résztvevője és kitüntetettje, Pförtner Balázs pedig megörökítette ezt a kiváló együttállást. Ebből készült ez az emlékbélyeg, amely páratlan és ritka pillanat tanúja!

2000 Ft

A 375,660 pályaszmú gőzmozdony aktív korszaka
Egy 1982-ben készült diakép lett megörökítve ezen az egyedi, sorszámozott bélyegen. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Különvonat Eger-Felnémet állomáson
Az egri ősz rendszeres színtere a különvonatoknak, hiszen a várban ilyenkor számos esemény csoportosul az Egri csillagok című regény tematikája köré, amely a hatodik osztályosok számára igazán fordulatos történelmi és irodalmi élménykört biztosít. A diákok különvonattal érkeznek az ország számos pontjáról, és mivel a 87-es számú vasútvonal abban a szerencsés helyzetben van, hogy áthalad az egri váron, így kézenfekvő a diákokat Egervár megállóhelyig szállítani. Mivel a vonal Eger-Felnémetig villamosított, így a különvonatok tárolása és körüljárása is megoldott. A képen egy ilyen vonat várakozik a hazaindulásra.

2000 Ft

Mozgásban a 375,660 Ábrók Miklós akvarelljén
A vasúti körökben igazi művész legenda, a fotorealisztikus alkotás mestere, Ábrók Miklós gyönyörű képe a mozgásban lévő 375,660 pályaszámú gőzmozdonyról került megörökítésre ezen a csodaszép bélyegíven. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

A 460 026 Szöcske Ábrók Miklós képén
A Ganz-MÁVAG nagy erejű villamos tolatómozdonya halad a miskolci Szinva deltán át az Ábrók Miklós látványos akvarelljéből készült bélyegíven. Rendkívüli kidolgozású növényzet, fényképszerű járműábrázolás jellemzi a képet. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

415,264 Kisterenyén, Ábrók Miklós akvarelljén
Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Napraforgók közt gördül a mészpor
A kora nyári időszakban Andornaktálya falu mellett rendszerint vannak különféle mezőgazdasági ültetvények, amelyek szépen virágoznak - 2016-ban például napraforgó volt ez a növény, amely Birincsik József fotóját ihlette rajta a dübörgő Szergejjel és az Uacs kocsikkal.

2000 Ft

A „befűtött” 520,075 gőzmozdony
Ezen a bélyegíven a Hatvanban tárolt 520,075 pályaszámú gőzmozdony átadási ünnepségének egyik jellegzetes pillanata lett megörökítve, a gőzmozdony füstölgő kéményének élményével. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Indulásra kész a 375,660 gőzmozdony
Ábrók Miklós művészeti szempontból is jelentős alkotása ez a gőzmozdony ábrázolás. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Az Ózdi Kohászati Üzemek emlékezete, Ábrók Miklós
A természetet kedvelő Ábrók Miklós művész úr számára igazi újdonságot jelentett ennek a komor ipar környezetnek az ábrázolása, de ecsetvonásain tetten érhető az a fajta aprólékos odafigyelés, amellyel akár egy fenyőfát vagy állatot életre kelt. A mű különlegessége még a Zetor, vagyis a MÁV M31-es típusú, iparvasúti számozással A23 sorozatú mozdonya, amely mind bélyegen, mind akvarellen ritka szereplő.

2000 Ft

Falra akasztható egyszerű keret a bélyegek méretében
Farostlemez hátlappal rendelkező, üveg előlappal szerelt keret a bélyegek elegáns fali elhelyezéséhez. A dekorációs céllal vásárolt bélyegívekhez kiváló kiegészítő.

500 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Személyes átvétel email egyeztetést követően
Előreutalás a vételár beérkezését követő MPL postai szállítással (1000 Ft postaköltség)
Postai utánvét 2.000 forint postaköltség fizetésével a szállításkor a futárnak